Vad händer i din stad?

Alla har vi olika intressen och många gånger så letar vi upp olika evenemang som går av stapeln på våra hemorter. Vad händer i din stad den närmaste tiden? Kulturutbudet kanske ser olika ut beroende på var vi bor någonstans i vårt avlånga land. Vissa städer har mer att bjuda på än vad andra har.

Evenemangsarena i din stad

De flesta större städer har idag hockeyarenor som används flitigt för andra arrangemang då det inte spelas hockey. Nu är hockeysäsongen i princip slut och det ska spela final i SHL inom kort. Ta en titt på hur det ser ut i din arena framöver. Kanske finns det något som händer som du kan ha intresse av. Det kan vara någon känd artist som uppträder eller något annat trevligt som händer som du kan besöka. Det finns fördelar med att arrangera stora evenemang i de arenor som kanske i annat fall står oanvända.

Åk iväg på något trevligt

Om det inte händer något i din stad så kanske det händer något i någon närliggande stad. I våra tre största städer, Stockholm, Göteborg och Malmö så är utbudet helt annat än i de mindre städerna runt om i landet. Det kan vara trevligt att boka in en weekend i exempelvis Stockholm för att både få uppleva något musikaliskt men också uppleva storstadens puls. Det finns mycket att se och göra i Stockholm. Skansen och Gröna Lund är bara några av det som kan upplevas i staden.

About